2014

Vi har allerede vært på en del utstillinger i år. Startet med Adelkatten i januar, så var det Örebro i februar, Agderkatten i mars, Trønderkatten i april, og Dackekatten den første helga i mai. Lille Betty, NO*Li-Jon Pus Better than you har tatt 7 BIV av 8 mulige, hun har vært nominert 5 ganger og har 1 BIS så langt. Friida og Turbo har blitt IC, Moonage mangler nå bare 3 cert på Supreme.

De neste utstillingene blir Norak, Vestlandets Katteklubb, Elfsborgkatten (med Ocispesial), Smaalenene og Värmlands Kattklubb.2013

Utstillingsåret er allerede i gang. Vi har hatt med Herkules, Lady, Moonage og Lily til Örebro, der Moonage fikk sin GIC-tittel, hun tar nå en pause pga drektighet:) Lady ble IC på Østfoldkattens utstilling 6/4-13. Herkules gjentok suksessen fra i fjor, og tok BIS og beste klubbkatt totalt 7/4-13.

Framover blir det helst Herkules og Lily som blir med på utstillinger, Lady skal parres, og får dermed en pause, samme gjelder Janne. Ziggy mangler kun ett cert på GIP, men det er det ikke noe hast med å få. Foreløpig har jeg meldt på far og datter til Sydkatten, Lirak, Elfsborgkatten, Spinneriet, Norak, Smaalenene. Også blir det vel Agderkatten, Terak, Verak, Västsvenska SW, WW, Norak igjen, Adelkatten og Ädelkatten. Fra og med Terak håper jeg Moonage er klar for utstillinger igjen:)

2012

Halve året er omme, og det har vært et bra halvår:) Herkules har blitt GIC og har tre NOM, Janne IC, Moonage har tatt flere EX1, tre av dem med konkuranse, hun har i tillegg vært i panel tre ganger og blitt BIS en gang:)

Planene for andre halvår: Terak, København, SWS i Stavanger, Västsvenska, Østfoldkatten, Norak og Adelkatten... Ikke bestemt hvem som skal hvor enda:)

Herkules og Miss Marble fikk sine SC-titler på SW i Stavanger. Herkules tok sitt første BIS, og ble beste klubbkatt totalt på Østfoldkattens utstilling 21.10.12. Snow White ble GIC i København.

2011

Utstillingsåret er omme, og det har vært et bra år:
Janne har bare blitt stilt ut to helger, Norak i mars, og Adelkatten i desember. Hun har hatt mammaperm, og er nå stoppet i Norge, hun mangler ett cert på IC.
Miss Marble ble stilt ut for aller første gang på Norak, og ble GIC på Burak. Tok de to første certene i klasse 3 på Norak i november.
Snow White tok seks cert på seks forsøk, og ble IC på Ädelkattens utstilling i Gøteborg.
Bowiekullet ble BIS på Adelkatten 11. desember, alle kattungene fikk hvert sitt EX1, og Ziggy Stardust ble BIV 10. desember.


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.08 | 12:51

Hei! Har du noen kattunger tilgjengelige? Hva ligger prisen på? Jeg har hadd en bengal som nylig døde og sønnen min savner en katt veldig. Ocicat er en katt som

...
15.09 | 18:32

Det har han da? I overskrifta står det da fullt navn, med alle titler...

...
15.09 | 16:07

Var for har ikke Herkuls sitt stsmnavn med har

...
15.01 | 16:33

Normalt tar jeg 9000,-. Men har et par som er fem måneder som jeg kan senke prisen litt på. Du kan jo sende meg en mail på lindaortang@hotmail.com

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE