C-Kullet (Pink Floyd)

13 uker

Gjengen har vært på sin første utstilling. Og resultatet ble veldig bra! BIS kull lørdag. Begge gutta fikk NOM lørdag. Søndag ble Learning to fly BIV og NOM. Pappa Herkules ble BIS begge dager, både i voksen hann og avlshann. Lørdag ble det også BIS oppdrett:)

12 uker

Bare en uke til vi skal på Teraks utstilling i Skien. Vi skal bo på hotell med hele gjengen:) Søndag blir jentene med sine nye eiere hjem.

11 uker

Kullet har vært hos veterinæren og fått vaksine, chip, helseattest og pass. Nå er de klare for utstilling om et par uker:)

Ti uker

Ti uker, og lykken er en lekestund med viftepinner:)

Ni uker

Begynner å bli store, men det er fortsatt godt med en pause i "melkebaren":)

Åtte uker

Gjengen utvikler seg fint, og det er full fart:)

Sju uker

Nå er det "fullt øs, medvetsløs" som gjelder... Ungene ligger gjerne og sover oppi kommodeskuffer, eller inni klesskapene mellom slagene. Eller, de ligger helst til lading;)

Seks uker

Kanelen er en han, og skal hete One of the few. Sjokoladehannen er Wish you were here. Hun som skal flytte til Lyngdal er Us and them, og Bolla, blir hetende Learning to fly:)

Fem uker

Brått har kanelen rast oppover i vekt, og tar snart igjen sine større søsken:) De spiser nå tørrfor, våtfor (James Wellbeloved kittten) og lammefarse. Alle bruker sandkassa. De klatrer ut av kattungehagen, og en ny verden har åpnet seg for dem:) Begynner å bli rimelig sikker på at kanelen er jente, og hun vil da bli værende i katteriet, det er vår første "hjemmebakte" kanelbolle:) Og forhåpentligvis vil hun bli en like fin utgave som pappa Herkules...

Fire uker

Nå er det full fart i kattungehagen! Gjengen spiser tørrfor (RC babycat) og våtfor (RC mousse) og herjer med hverandre. Enn så lenge holder de seg inne i kattungehagen. Kanelen henger fortsatt litt igjen på vekta, mens den største av jentene nå bare går under navnet "Bolla";) Bollas nye eier var og hilste på, og Bolla viste seg fra sin beste side, som for henne er å rulle over på rygg, så prikkemagen kommer til sin rett:) Så fort noen snakker til henne så ruller hun over for å bli klødd på magen...

Tre uker

Nå har ungene begynte å leke med hverandre, særlig halejakt er morsomt:) Kanelen henger litt etter på vekta, så den får litt tillegg et par ganger om dagen. Begge sjokoladejentene er reservert, og har vært det siden de ble født.

To uker

Alle har åpnet øynene, og de spiser og legger greit på seg. Måne er en super mamma, i likhet med sin egen mor Janne. Foreløpig så er det mest spising og soving det går i...

En uke

Kattungene har blitt en uke gamle. Dessverre mistet vi den lilla (fawn) i dag, den viste tegn til lungebetennelse i går, og vi startet med antibiotika, men i dag var den død:( Resten er heldigvis i fin form. To sjokoladejenter, en sjokoladegutt, kanelen er vi usikre på, men håper på jente:)

Endelig!

27/4-13 fikk GIC NO*Li-Jon Pus Moonage Daydream (aka Måne) sitt første kull. Pappa er SC SE*Enbacka gårds Herkules. Det ble fem unger, født i løpet av et par timer lørdag formiddag. Det viste seg at Måne faktisk er bærer av kanel, for i tillegg til tre sjokoladeprikker, så kom det en kanel, og en som er enten fawn, eller lilla:)

 

Vekta varierte mellom 78 og 91 gram, og alle var friske og fine:)

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.08 | 12:51

Hei! Har du noen kattunger tilgjengelige? Hva ligger prisen på? Jeg har hadd en bengal som nylig døde og sønnen min savner en katt veldig. Ocicat er en katt som

...
15.09 | 18:32

Det har han da? I overskrifta står det da fullt navn, med alle titler...

...
15.09 | 16:07

Var for har ikke Herkuls sitt stsmnavn med har

...
15.01 | 16:33

Normalt tar jeg 9000,-. Men har et par som er fem måneder som jeg kan senke prisen litt på. Du kan jo sende meg en mail på lindaortang@hotmail.com

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE